|
|
| Šale~Vici | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
Kristen Trying to be someone
Število prispevkov : 509 Join date : 09/10/2009 Age : 29
| Naslov sporočila: Šale~Vici Čet 4 Feb - 20:17 | |
| Mislim, da naslov vse pove... Srečata se Edo in Jože. Edo: Sem slišal, da ti je umrla tašča. Kaj pa je imela? Jože: Eh, skromno hranilno knjižico, pa nič drugega. Edo: Ne, mislim, kaj ji je manjkalo? Jože: Aja, solidna penzija in lastno stanovanje. Edo: Ma ne, človek, mislim, zakaj je umrla? Jože: Ah, to ......... Rekel sem ji, naj gre v klet po krompir, da ga bomo imeli za kosilo, pa je padla po stopnicah in si zlomila vrat. Edo: O, groza! Strašno! In kaj ste potem naredili? Jože: Makarone.
Tarzan je celo življenje živel v džungli in ni imel pojma o seksu. Jane se je odločila, da mu to obrazloži zelo simbolično, kot otroku: Tarzan, to kar tebi visi med nogami je kot cunjica. A to, kar je med mojimi nogami, je pa kot pralni stroj. Torej moraš ti svojo cunjico oprati v mojem pralnem stroju. Naslednjih pet noči je Tarzan pral svojo cunjo kar brez predaha. Ko je že precej izmučena Jane uspela priti do sape, mu reče: Tarzan, poslušaj me. ... Preveč pereš ti svojo cunjo. Izpral je boš. Moraš malce redkeje, nekako na tri do štiri dni. Tarzan jo posluša in naslednji mesec Jane ni niti povohal. Jane, že malce iznervirana, vpraša Tarzana: Tarzan, kaj ti je? Zakaj že cel mesec nisi opral svoje cunjice v mojem pralnem stroju? Tarzan ji ves vesel in srečen pove: Tarzan naučil prati na roke!
15-letnica pride k mami in ji potoži, da že dva meseca nima menstruacije. Zaskrbljena mama kupi test za nosečnost, ki je pozitiven. "Takoj povej, kdo je bil, in če ne boš povedala meni, boš morala očetu....!!!!", kriči mama. Deklica prime mobilni telefon in pokliče. Čez pol ure se pripelje pred hišo ferrari. Iz njega izstopi moški, okoli 40 let, lepo oblečen... pride v hišo in se vsede med mamo, očeta in hčerkico. "Dober dan", pravi "vaša hči me je obvestila. Torej, jaz je ne morem poročiti, ker že imam družino, ampak, če se rodi deklica, ji prepustim 3 trgovine, 2 stanovanji, eno vilo in 500.000 evrov na račun. Če je fant dobi 2 tovarni in 500.000 na račun. Če pa slučajno zgubi otroka..." Takrat se oče zdrzne, vstane, položi moškemu roko na ramo in pravi: "Pa lahko poskusiš še enkrat!"
Moški srednjih let si kupi novega Porscheja in se odpelje na prvo vožnjo. Najprej previdno pritisne na plin in brzinomer takoj pokaže 160 km/h. ”To je pravi užitek”, pomisli in doda še malo plina. Naenkrat pa v ogledalu zagleda modro policijsko luč. ”Saj me ne morejo ujeti”, pomisli in pritisne do 260 km/h. Potem pa si reče: ”A nisi malo prestar za take štose?” Zmanjša hitrost in ob cesti počaka policijo. Policaj počasi pride do avta in po pregledu dokumentov reče: ”Gospod, služba se mi konča čez pet minut. Ne bom vas kaznoval, če mi poveste en pameten razlog, zakaj ste hoteli pobegniti?” Voznik Porscheja ga začudeno pogleda in reče: ”Moja žena je prejšnji teden pobegnila s policajem, pa sem mislil, da mi jo hočete vrniti!” ”Hvala lepa in srečno pot”, odvrne policaj, mu vrne dokumente in odide.
Študenti medicine so imeli prvo uro anatomije s pravim mrtvim človeškim truplom. Vsi so se zbrali okrog operacijske mize s truplom, pokritim z belo rjuho. Profesor je začel uro tako, da jim je rekel: "V medicini je pomembno, da imate kot zdravniki dve pomembni kvaliteti. Prva je, da se vam ne gabi nič, kar je povezano s človeškim telesom." Za primer je profesor odgrnil rjuho, vtaknil prst v zadnjik trupla, ga povlekel ven in vtaknil v usta. "Izvolite, naredite enako tudi sami", reče študentom. Študenti so se začeli razburjati, se nekaj minut upirali, ampak so vsi sčasoma začeli vtikati prste v mrtvaka in jih posesali z usti. Ko so vsi končali, jih je profesor pogledal in jim dejal: "Druga najpomembnejša kvaliteta je OPAZOVANJE, vtaknil sem svoj sredinec, posesal pa svoj kazalec. Naučite se biti pozorni!" | |
| | | Bella Working hard
Število prispevkov : 459 Join date : 01/01/2010 Age : 29 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Šale~Vici Ned 21 Mar - 12:11 | |
| ha,ha,ha VODOVODNA PIPA Miha ves zadihan priteče do očeta:"Oči,zdaj pa lahko izvlečeš prst iz pipe!" "Je prišel vodovodar?" "Ne,hiša gori:"
PET EVROV "Mami,mi daš pet evrov?" vpraša Minka. "Zakaj jih pa rabiš?" "Za eno staro ženico." "Katero pa?"vpraša mama začudeno. "tisto,ki sedi v blagajni kina."
DOMAČA NALOGA "Učitelj,bi me vi kaznovali za nekaj česar nisem naredil?"vpraša Janezek. "Seveda ne." "Dobro,saj danes nimam domače naloge."
TISOČ TRI Učenci si v muzeju ogledajo kipe. Učitelj razlaga:"Ta kip je star 1000 let." Eden od učencev ga popravi:"Ni res.Tisoč tri." "Kako pa veš?"ga vpraša učitelj. Pred tremi leti,ko smo s starši obiskali ta muzej, je vodič rekel,da je kip star 1000 let."
VREME Prašič in pes se odpravita na dvorišče,ko začne močno deževati. Pa pravi prašič:"Pasje vreme..." Pes mu odgovori:"Res je,svinjsko lije!"
Zakaj so vici o blondinkah tako kratki? Da bi jih tudi fantje razumeli!
| |
| | | Kristen Trying to be someone
Število prispevkov : 509 Join date : 09/10/2009 Age : 29
| Naslov sporočila: Re: Šale~Vici Ned 21 Mar - 12:48 | |
| | |
| | | Alice Working hard
Število prispevkov : 437 Join date : 06/01/2010 Age : 29 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Šale~Vici Ned 21 Mar - 14:20 | |
| Janezek očetu:"Če mi daš 10 evrov ti povem kaj poštar vsako jutro reče mami." "Izvoli,zdaj pa povej." "Dobro jutro izvolite pošto."
Kakšna je razlika med jogurtom in fantom?? Jogurt ima kulturo...
Kakšna je razlika med zelo intiligentnim fantom in jetijem??? Jetija so že videli.
Zakaj fantje nosijo očala? Da bi vsaj izgledali intiligentni.
Kakšna je razlika med črko Q in fantom?? Nobena saj so tudi fantje prave ničle z repi! | |
| | | Bella Working hard
| Naslov sporočila: Re: Šale~Vici Tor 23 Mar - 18:59 | |
| ha,ha,ha OSEL "Bine,a ti verjameš,da je bil človek v prejšnjem življenju žival?" Bine:Ne,to je neumnost." Korl:Jaz pa verjamem.Nekoč sem bil osel." Bine:"Kdaj pa?" Korl:"Takrat,ko sem ti posodil denar."
PICA "Pride policist v restavracijo in naroči pico. Natakar:"Vam jo razrežem na 6 ali 8 kosov?" Policist:"Kar na 6,8 jih ne bom mogel pojesti."
| |
| | | Alice Working hard
| Naslov sporočila: Re: Šale~Vici Čet 25 Mar - 15:44 | |
| Janezek zakaj ti toliko govoriš o seksu? Ker učiteljico samo to zanima.
Čistun: Se srečata severni in rjavi medved. Rjavi medved belemu:O stari! povej mi;kakšen šampon uporabljaš?
Piflar: Dva kaalkulatorja sse sprehajata in naletita na PC.Pa reče prvi kalkulator drugemu:Glej,ga piflarja! (pc je oznaka za računalnik in vanj spravš več stevari kot v kalkulator kaj ne?)
Majhen svet: Dva muhi se sprehajata po globusu.Ko se že tretjič srečata,si rečeta;Joj kako je ta svet majhen! | |
| | | Bella Working hard
| | | | Alice Working hard
| Naslov sporočila: Re: Šale~Vici Ned 28 Mar - 16:34 | |
|
Nazadnje urejal/a Alice Čet 15 Apr - 15:39; skupaj popravljeno 2 krat | |
| | | Bella Working hard
| Naslov sporočila: Re: Šale~Vici Pet 2 Apr - 15:49 | |
| ha,ha,ha jutri dobite nove. | |
| | | Bella Working hard
| Naslov sporočila: Re: Šale~Vici Tor 13 Apr - 18:55 | |
| SLONI Učiteljica:"Kje vse lahko najdemo slone?" Miha:"Povsod,ker se zelo težko skrijejo."
NE ZNA BRATI Janez :"Oči,ja znam pa že pisati!" Oči:"Bravo,Janez.Kaj si pa napisal?" Janez:"Brati pa še ne znam."
OPRAVIČILO Mama je hčeri Maji napisala pravičilo:"Spoštovana gospa razredničarka!Prosim, da opravičite Maji,ker je danes zamudila prvo uro. Doma imamo namreč samo eno ogledalo in tri hčerke."
IŠČE KARTO Na nogometni tekmi aedi Aleš na najboljšem sedežu. "Ti pa imaš denar,da si lahko privoščiš tako drago karto,"mu pravi sosed. "To je očetova prosta karta," odgovori Aleš. "Kje imaš pa očeta?" Aleš:"Doma.Karto išče."" | |
| | | Alice Working hard
| Naslov sporočila: Re: Šale~Vici Čet 15 Apr - 15:50 | |
| | |
| | | Bella Working hard
| Naslov sporočila: Re: Šale~Vici Čet 15 Apr - 18:29 | |
| ha,ha,ha!FOTOSINTEZA Marjetica potoži Regratu: "Noseča sem!" "Kako pa to veš?" jo vpraša Regrat. "Fotosinteza mi zamuja!"
VSI Učitelj vpraša:"Koliko planetov je na nebu?" Uroš:"Po mojem vsi..."
RAZBITO OKNO Soseda se jezi:"Kdo od vaju je razbil okno?" Rok pokaže na Jana in pravi:"On ga je.Vrgel sem mu supergo,on se je pa sklonil."
MOJI LJUBLJENI Fant kupi dekletu zlat obesek. "Lahko vgraviram ime?"vpraša zlatar. "Ne,samo Moji ljubljeni.Če se razideva,ga bom lahko spet uporabil,"odgovori mladenič. | |
| | | bella2 Working hard
Število prispevkov : 167 Join date : 08/01/2010 Age : 30 Kraj : ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Šale~Vici Pet 16 Apr - 14:47 | |
| haha!!
sosed sosedu: moja žena ima 12 mačk!!
pa odpri okno!!!
si nor?? daven zleti mojih 51 golobov???!!!!!!! | |
| | | Bella Working hard
| Naslov sporočila: Re: Šale~Vici Pet 16 Apr - 20:47 | |
| | |
| | | Alice Working hard