|
|
| Opisi vaših živali | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
Kristen Trying to be someone
Število prispevkov : 509 Join date : 09/10/2009 Age : 29
| Naslov sporočila: Opisi vaših živali Sre 30 Dec - 14:02 | |
| V tej temi pa lahko opišete vaše domače zverinice. Seveda so dobrodošle tudi slike.
Ime: Bolt Žival: Pes Vrsta: Mali nemški špic+ Basenji Barva: Črno- Bela Vzdevek: Bolti, Boltek Starost: Še malo pa eno leto Rojstni dan, Kraj: 3.3. 2009, Celje Horoskop: Ribi Bratje, Sestre: 2 brata 1 sestra Česa ne mara: Jeznih psov in antipatičnih ljudi, pum Koga najbolj ceni: Vse Hobi: Igranje, grizenje, uničevalne škatel (pa še kaj se najde) Naj pevka: Cascada Naj pesem: Everytime We Touch Kaj mu pomeni največ?: Cela družina, igrače, hrana pa topla postelja Vzornik: Bolt (iz risanke- vsaj tako predvidevam ker se tako obnaša) Naj žival: Jelen (res je) Česa se boji: Velikih mačk (levi, pume, tigri...) Naj pijača: Voda Naj hrana: Vse kar je za pojest (pa tudi tisto kar ni) Naj sadje: Vse Naj sladkarija: Pasji priboljški Naj šport : Tek Naj igra: Lovljenje, skrivanje, tekanje za žogico Naj država: Avstrija Dobre lastnosti: Prijazen, priden, rad se igra Slabe lastnosti: Včasih čudno reagira ko mu kaj ni všeč Njegova/njena obsesija: Igranje, uničevanje škatel Triki: sedi, prostor, daj taco, prosi, predklon pa še marsikaj
Ime: Leo Žival: Mačka Vrsta: Mešanec Barva: Bela Vzdevek: Lejči Starost: Približno 9 let Bratje, Sestre: Spolov ne vem- v leglu jih je blo 5 Hobi: Spanje Naj žival: Najverjetneje miške in ptiči (ko jih zunaj vlovi se z njmi igra, ampak nikoli ne poje) Česa se boji: Metle, časopisa (velikokrat je bil tepen- samo ne od nas) Naj pijača: Mleko Naj hrana: Meso Naj šport : Lenarjenje Naj igra: Tekanje za žogico, igranje s kolebnico Dobre lastnosti: Ko je pri volji je prijazen, priden... Slabe lastnosti: Ker je bil večkrat tepen je to na njem pustilo posledice. Ko ni pri volj ga ne smeš niti pogledat ker te napade, ne smeš ga božat po trebuhu, samo meni se pusti božat po celem telesu- razen po trebuhu (ostali ga lahko božajo samo po zgornji strani glave) Triki: trenutno se nič kaj posebnega ne spomnim
Slike dam pozneje.
Če pa koga še kaj zanima pa naj vpraša. | |
| | | Aisha... Guest
Število prispevkov : 21 Join date : 01/01/2010 Kraj : Ne povem (naj ostane skrivnost)
| Naslov sporočila: Re: Opisi vaših živali Tor 2 Feb - 16:08 | |
| Ime: Miki Žival: mucek Vrsta: Ka pa vem...ma zlo dougo dlako. Barva: oranžno-bela Vzdevek: Miki,Mikco,Miko Starost: Približno 2 leti Rojstni dan, Kraj: 3.4.(nvm) Kopalnica...hh tam se je rodiu Horoskop: nvm Bratje, Sestre: 0 Česa ne mara: Da ga jeziš Koga najbolj ceni: Družinske člane Hobi: Igranje,skakanje za žogico,igranje z vrvjo,tek za men... Naj pevka: nvm (še nism sprobala...hhh) Naj pesem: tut nvm Kaj mu pomeni največ?: Družina,druge mucke,košara z toplo odejo... Vzornik: mucke Naj žival: Po moje martinček, ker se rad lovi z njimi...pol pa katerega ujame, pa ga spusti. Česa se boji: Kun,avtomobilov (kar stran beži),mačk ki so starejše od njega. Naj pijača: mleko in voda Naj hrana: kosti,vrečke za mačke Naj sadje: / Naj sladkarija: sladoled najbolj obožuje,mačje palčke. Naj šport : ga nima ker skos lenari...haha...aja! POTEP Naj igra: Lovljenje (mene lovi (najbolj po travi) ) Naj država: Mislim da Slovenija...haha Dobre lastnosti:Prijazen,dobrodušen,vesel... Slabe lastnosti: Nima rad da ga kdo boža (če mu ne paše, pa ugrizne al pa ukrempi!) haha Njegova/njena obsesija:Potep,igra Triki:Poda žogico, ali pa: 1x sm mu vrgla kamenček, se je pripravu da ga ujame, pa me je najprej pogledu, sm mu pokimala (da lahko skoči) pol je pa skoču za kamenčkom. Aja! Meu je brate pa sestrce, sm jz nvm kolko, ker nism bla zraun. Mikija sm pa dobla za RD. Oboževala sm mucke, pa sm ga hotla od ene prijatelce dobit. Pol mi je pa mami rekla, nej ga ne uzamem. (Vedla je da ga bom dobla za RD.) Pol sm se pa strinjala. Ko je napoču čas, da sm mela RD, še ni blo mucka, ker se še ni rodiu. Jaz mam RD 2.3.. Pol je pa edn (ko mi ni vošču) stric moj, je pa maja prišou, pa mi je prinesu za RD tega mucka. Sprva je bil še plašen (ker je biu še čist mali) pa se je skriu za beton. Tam je ostau kar doug, pol je pa pršou vn. Je pa tko mjauku, da se mi je zasmilu (zdej nima več domotožja.) Pol ga je pa mami dala u garažo, pa je tam prespou 1.teden. Pa 2.teden tut. Haha. (ŠE ZDEI KDAJ LEŽI V GARAŽI). No zdei pa nč več ne mjavka zaradi mamice, sam mjauka zaradi tega, ker mu je doougčas ker nima ljubic. Pol gre pa na potep. Haha. Takrat sm bla tooook vesela ko sm gla dobla...haha (Še zdei se spomnem tega trenutka, in se ga bom do konca življenja.) Haha | |
| | | Kristen Trying to be someone
| Naslov sporočila: Re: Opisi vaših živali Tor 2 Feb - 19:21 | |
| Lep opis. Jaz se spomnim da sem bla ful srečna ko sem Bolta dobila.. Te pa me mama kliče v šolo jaz pa sem bla ravno pri učiteljici. Pa se tak javim pa mi mama pove da gremo jutri po kužka...jaz pa samo v jok haha. Tega se še tak živo spomnim. Pol pa me je učiteljica objemala pa mirila jaz pa še kr jočem od veselja. Pol je že mama prišla v šolo...haha. Tak nekje pol ure sem se od sreče jokala. | |
| | | Aisha... Guest
Število prispevkov : 21 Join date : 01/01/2010 Kraj : Ne povem (naj ostane skrivnost)
| Naslov sporočila: Re: Opisi vaših živali Tor 2 Feb - 19:27 | |
| A res? Sreča je tako lepaaaaa! Tako da se moraš kdaj tud razjokat zrovn! Haha. | |
| Naslov sporočila: Re: Opisi vaših živali Ned 21 Mar - 13:33 | |
| To je moja nova psička. Ime: Žadi Žival: Pes Vrsta: Basenji Barva: Črno- Bela Vzdevek: Žabi, Yoda (haha) Starost: 12 tednov Rojstni dan, Kraj: 27.12.2009 Horoskop: Kozorog Bratje, Sestre: 2 brata 3 sestre Koga najbolj ceni: Vse Hobi: Igranje, grizenje, spanje Kaj ji pomeni največ?: Cela družina, igrače, hrana, topla postelja in Bolt Vzornik: Bolt Česa se boji: Zaenkrat še nismo ničesar opazili. Naj pijača: Voda Naj hrana: Vse kar je za pojest (pa tudi tisto kar ni) Naj sadje: Vse Naj sladkarija: Pasji priboljški Naj igra: Lovljenje Dobre lastnosti: Prijazena, pridna, rada se igra Slabe lastnosti: Preveč močno grize Njegova/njena obsesija: Igranje, grizenje Bolta Triki: sedi No pa še slike: Leo: Žadi: Bolt: Žadi in Bolt | |
| | | Bella Working hard
Število prispevkov : 459 Join date : 01/01/2010 Age : 29 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Opisi vaših živali Tor 23 Mar - 18:48 | |
| | |
| Naslov sporočila: Re: Opisi vaših živali Ned 9 Maj - 12:30 | |
| Hvala. O Boltu
Bolt se je skotil 3.3.2009 v Celju. Je mešanček- mama mali nemški špic, oče pa ni znan.
V leglu je bil edini črni mladiček, imel je eno belo sestrico in dva bela bratca.
Ko smo prišli tja sta bila še samo on in njegov bratec. Takoj ko sem ga zagledala, mi je postal všeč in potem ko sem videla kako je energičen je bila to "pika na i". Ko sem se skonila je takoj prišel k meni in mi polizal obraz (to dela še zdaj). In takrat ni bilo več dvoma kdo gre z nami domov.
Tam so ga poimenovali Blackie. Ko sva ga doma opazovala, sva ugotovila, da je po obnašanju in videzu (razen barvi) zelo podoben Boltu iz risanke:
Ko pa sva videla, kako hitro teče in misli, da je res super pes, sva bila trdno prepričana, da mu bo ime Bolt- in mislim, da pri imenu nisva zgrešila. No naš Bolt je pač cel črn.
Bolt je en tak prav poseben kuža, ki zna lepo pokazati, če mu ni kaj všeč in tudi zameriti, če ga kregaš. Zelo hitro ve, da je nekaj naredil narobe in potem je najbolj "bogi" kuža na svetu.
Obvlada kar nekaj ukazov: sedi, prostor, daj tačko, predklon, "petko" oz, five, prosi, sedaj pa se učimo pleši.
Od 27.2.2010 pa ni več sam, dobil je pasjo družbo, eno prav posebno psičko pasme basenji z imenom Žadi.O Žadi
Žadi se je skotila 27.12.2009 v Ljubljani. Je basenji črno- bele barve. V leglu jih je bilo 6 in ona je bila edina punčka črno-bele barve, ima še 2 bratca črno-bela in 3 sestrice, ki pa so rjavo-bele barve.
Za leglo smo izvedeli iz foruma in pred nami je bila težka odločitev, ker smo že imeli enega psa, ženski del družine pa je tehtnico nagnil in odločitev je padla- Žadi bo naša.
Njeno odraščanje smo spremljali po telefonu in slikah. 27. 2.2010 pa je končno tudi prispela v naš dom v Mariboru.
Bolt- kuža od prej, jo je zelo lepo sprejel, čeprav je na začetku mislil, da je prišla na obisk in se je hotel samo igrati. Ko pa je po 3 dneh ugotovil, da je to naš novi član, se je malo umiril in začela sta skupaj spati, ter jo nasploh imel še raje.
Sedaj sta nerazdružljiva prijatelja, ki se imata rada, se pa včasih tudi spreta-ampak samo za kratek čas.
Obvlada že trik sedi, ostale pa še se uči. Učimo jo tudi, da po večerji pospravi svojo posodico v Boltovo. To je začela delati sama, zdaj jo poskušamo navaditi na glasovni ukaz, torej "pospravi".
Tu pa je še spletna stran od Žadi in Bolta, kjer si lahko ogledate novice, slike in posnetke... http://zadi-bolt.webs.com/ | |
| | | Bella Working hard
Število prispevkov : 459 Join date : 01/01/2010 Age : 29 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Opisi vaših živali Pon 10 Maj - 20:34 | |
| Lepa opisa. | |
| Naslov sporočila: Re: Opisi vaših živali Sre 30 Jun - 12:57 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Opisi vaših živali | |
| |
| | | | Opisi vaših živali | |